Home About Site Map Links Contact




Σοκολάτα μίνι με λογότυπο, σοκολατάκι καρδιά

Μια TRENDY πρόταση διαφημιστικής προβολής

Σοκολατάκι διαφημιστικό, ένας γλυκός και απολαυστικός τρόπος διαφημιστικής προβολής

Σοκολάτα, «Η τροφή των θεών»!

Η αγαπημένη τροφή όλων μας είναι το προϊόν μιας εξαιρετικά πολύπλοκης διαδικασίας, η οποία ξεκινάει στις χώρες των Τροπικών όπου οι καρποί κακάο μετά τη συγκομιδή κόβονται και ανοίγονται για να αποκαλυφθούν στο εσωτερικό τους οι φρέσκοι κόκκοι κακάο τυλιγμένοι σε ένα παχύρρευστο, λευκό πολτό. Ακολουθεί η ζύμωσή τους σε καλάθια, η ξήρανση, η συσκευασία και η αποστολή τους στις σοκαλατοποιίες του κόσμου.

Το 1819, παρασκευάζεται η πρώτη πλάκα σοκολάτας στην Ελβετία. Από κει και πέρα η πορεία της "τροφής των θεών", της σοκολάτας, όπως ονομάσθηκε από Σουηδό βοτανολόγο είναι γνωστή. Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατέκτησε με τις ανεκτίμητες ιδιότητες της, τις καρδιές μικρών και μεγάλων και έγινε η αγαπημένη τροφή όλων.

Πλούσιο σε ενέργεια προϊόν, το οποίο επιπλέον περιέχει βιταμίνη Ε, ασβέστιο και χαλκό. Η σοκολάτα αποτελεί βασική πηγή διατροφικού χαλκού, όπως απέδειξαν έρευνες που έγιναν στις Η.Π.Α., η μαύρη σοκολάτα και τα ζαχαρωτά καλύπτουν από μόνα τους τη μέση ημερήσια πρόσληψη χαλκού για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η σοκολάτα περιέχει, επίσης, αντιοξειδωτικούς παράγοντες, οι οποίοι αποτρέπουν τη μετατροπή του λίπους στη σοκολάτα σε οξείδωση (τάγγιασμα) και αυτοί οι αντιοξειδωτικοί παράγοντες έχουν ευεργετικές επιδράσεις στη υγεία.

Ένα κομμάτι σοκολάτας 40 γρ. περιέχει την ίδια ποσότητα αντιοξειδωτικών παραγόντων, όπως ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, όλοι μας γνωρίζουμε ότι το κρασί μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης καρδιαγγειακών ασθενειών.

Σχετικά με το λίπος που περιέχεται στη σοκολάτα, δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι η κατανάλωσή της έχει αρνητικές επιδράσεις στις παραμέτρους του μεταβολισμού, όπως τα επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα.

Εάν καταναλωθεί ένα κομμάτι σοκολάτας γάλακτος αντί για κάποιο σνακ, η HDL χοληστερίνη (η καλή χοληστερίνη) θα αυξηθεί, ενώ τα τριγλυκερίδια πλάσματος θα πέσουν σημαντικά. Το λίπος στη σοκολάτα περιέχει, άλφα-τοκοφερόλη, την πιο ενεργή μορφή της βιταμίνης Ε, ενώ η σοκολάτα γάλακτος περιέχει, επίσης, ασβέστιο, μαγνήσιο και άλλες θρεπτικές ουσίες

Η σοκολάτα είναι προϊόν πλούσιο σε ενέργεια, η ενέργεια αυτή πρέπει να καταναλώνεται με την άσκηση, η οποία κρίνεται απαραίτητη για να διατηρηθεί το σώμα σε καλή φόρμα.

Η μυστηριώδης και πολύπλοκη σχέση του αρώματος, της γεύσης, της αισθητικής απόλαυσης, της σωματικής τόνωσης, της πνευματικής διαύγειας και της ψυχικής θαλπωρής, που προκαλούν το κακάο και η καλή σοκολάτα, δημιουργούν ένα μοναδικό συνδυασμό, που συντρόφευε και θα συντροφεύει την ανθρωπότητα για πάντα.

  • Κουβερτούρα σοκολάτα με λογότυπο ( διαφημιστικό σοκολατάκι )
  • Σοκολάτα γάλακτος με λογότυπο ( διαφημιστικό σοκολατάκι )
  • Λευκή σοκολάτα με λογότυπο ( διαφημιστικό σοκολατάκι )
Σε βάρος ± 9γρ ή 5γρ ή 25γρ


Σοκολατάκι για γάμο, βάπτηση, γαμήλιες δεξιώσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις...
τώρα και σε μικρές ποσότητες!



Ένα ευχάριστο κέρασμα για πελάτες & επισκέπτες



Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνηση.


English text


Mini Chocolate with logo, chocolate heart

A TRENDY advertising and marketing proposal

Chocolate with logo, a sweet and delicious way of promotion

Chocolate, "The food of the gods"!

The favorite food of all of us is the product of an extremely complex process, which begins in the tropical countries where cocoa beans after harvest and cut open to reveal the interior of the fresh cocoa beans wrapped in a thick, white paste. Followed by fermentation in baskets, drying, packaging and shipping them to sokalatopoiies world.

In 1819, made the first chocolate bar in Switzerland. Beyond the course of the "food of the gods" of chocolate, as named by Swedish botanist known. In little time he won the invaluable properties, the small and large hearts and became the favorite food of all.

Energy-rich product, which also contains vitamin E, calcium and copper. Chocolate is a key source of dietary copper, as demonstrated by research conducted in the U.S., dark chocolate and sweets cover themselves the average daily intake of copper in the body.

The chocolate also contains antioxidants, which prevent the conversion of fat in chocolate to oxidation and these antioxidants have beneficial effects on health.

A piece of chocolate 40 g. contains the same amount of antioxidants as a glass of red wine, we all know that wine reduces the incidence of cardiovascular diseases.

About the fat contained in chocolate is not absolutely certain that its consumption has negative effects on metabolic parameters such as blood cholesterol.

If eaten a chocolate milk instead of a snack, the HDL cholesterol (the good cholesterol) will increase, while plasma triglycerides will fall significantly.

The fat in the chocolate containing alpha-tocopherol, the most active form of vitamin E, while the milk chocolate also contains calcium, magnesium and other nutrients.

The chocolate is a product rich in energy, energy must be consumed with exercise, which is essential to keep the body in good shape.

The mysterious and complex relationship of aroma, taste, aesthetic enjoyment, physical stimulation, mental clarity and mental warmth, causing cocoa and good chocolate, creating a unique combination, which accompanies and will accompany humanity forever .
  • Black chocolate with logo (promotional chocolate)
  • Milk chocolate with logo (promotional chocolate)
  • White chocolate with logo (promotional chocolate)
Weight 5g or 9g


For marriage, vaptisi, gamilies receptions...
Hearts in red, gold and fuchsia color.


A different welcome for clients, visitors & invited guests



Contact with us for any information or clarification.